GÖLDOSK
Göller Bölgesi Doğa Sporları Ve Dağcılık Spor Kulübü

 
-                                          -İŞTİRAKÇİ PROJELERİMİZ-                                         -

               

2017 UIAA Genel Kurul Toplantısı Tamamlandı

http://www.tdf.gov.tr/2017-uiaa-genel-kurul-toplantisi-tamamlandi/

http://www.tdf.gov.tr/2017-uiaa-genel-kurul-toplantisi-tamamlandi/

2017 UIAA Genel Kurul Toplantısı Tamamlandı

Geliştirici: Sercan EROL

2017 UIAA Genel Kurulu İran'ın Şiraz Şehri'nde başarıyla tamamlandı. Federasyon Başkanımız Sayın Doç. Dr. Ersan Başar'ında katıldığı Genel Kurul kapsamında Federasyonumuz açısından önemli kazanımlara imza atılmıştır.

Bu kapsamda;  Petzl Vakfı tarafından çıkarılan ve Sayın Nail ŞENKAL tarafından Türkçe'ye çevrilen" Alpine Skills: Summer" adlı kitabın Türkçe yayın hakları UIAA Başkanı Sayın Frits Vrijlandt, Federasyon Başkanımız Sayın Ersan BAŞAR ve Petzl Vakfı arasında atılan imzalarla Federasyonumuza devredilmiştir.

Uluslararası Skyrunning Federasyonu Başkan Yardımcısı Sayın Silvio Calvi ile yapılan görüşmelerin ardından Federasyonumuzun üyelik çalışmalarının başlaması ve sonrasında Türkiye ev sahipliğinde 2019 yılı için uluslararası bir şampiyonanın  yapılması konusunda fikir birliğine varılmıştır.

Azerbaycan FAIREX Federasyon Başkanı  Sayın Firdovsi Aliyev ile yapılan görüşmede iki ülke arasında işbirliği protokolünün imzalanmasına dönük çalışmalar tamamlanmış olup, Bakanlık seviyesinde resmi imzaların atılmasına karar verildi.

UIAA Başkanlık seçimininde yapılacağı 2020 Yılı Genel Kurulunun Ülkemizde düzenlenmesine dönük resmi başvurular yapılmış olup, üye ülkelerle yapılan ikili toplantılarda destek istenmiş ve adaylığımız çok büyük oranda ilgi görmüştür.

Daha öncede ilan edildiği üzere, Federasyonumuz 2018 yılında BMU Genel Kuruluna Bursa'da ve 2019 Yılında ISMF Genel Kuruluna İzmir'de ev sahipliği yapacaktır.

Genel kurulda yapılan ikili ve genel görüşmelerde Federasyonumuzun uluslararası arenada son dönemdeki atılımlarıyla ilgiyle takip edildiği gözlemlenmiştir.

Türkiye Dağcılık Federasyonu

Sercan EROL | Ekim 24, 2017, 9:41 am | Etik
494 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam79
Toplam Ziyaret423426